GO UP

Kisha e Shën Nikolaos

separator
Price
Scroll down

Kisha e Shën Nikolaos

per person

Një atraksion tjetër është kisha e Shën Nikolaos, në të cilën shkohet pas një lundrimi 30 minutësh me skaf, duke u nisur nga kisha në shpellën e Shën Archangjellos ose nga bankina e Pustecit. Kisha është e famshme për ikonat e shekullit të 14-të. U restaurua pas 1990-ës. Ky destinacion i ngjall vizitorit vendas apo to huaj shumë emocione shpirtërore dhe mallëngjyese. Ndërkohë, në këtë destinacion ndodhet plazhi Nakoll si edhe plazhe të tjera të shumta që dallohen për ujërat e tyre të kristalta.