GO UP

Kisha Orhtodhokse e “Shën Archangjellos Mihail” – Sheshi

separator
Price
Scroll down

Kisha Orhtodhokse e “Shën Archangjellos Mihail” – Sheshi

per person

Në fshatin Pustec dikush mund të vizitojë kishën e Shën Archangjellos Mihail (Mëhilli), që ndodhet në qendrën e fshatit dhe datohet më 1754, ndërsa u rindërtua gjatë viteve ’90.