GO UP

Kisha e Shën Athanasios (Atana)

separator
Price
Scroll down

Kisha e Shën Athanasios (Atana)

per person

Kisha e Shën Athanasios (Atana) ndodhet në krah të liqenit në pjesën lindore të fshatit dhe i përket shekullit të 14-të (Pustec).