GO UP

Koleksion Etnografik

separator
Price
Scroll down

Koleksion Etnografik

per person

Më tej, pak minuta larg qendrës së bashkisë në fshat, duke ecur në rrugica karakteristike të shtruara me gurë, vizitori mund të vizitojë një Koleksion Etnografik, në të cilin ndodhen sende shtëpiake dhe bujqësore, rroba tradicionale, si edhe rroba të përdorirmit shtëpiak.