GO UP

Manastiri i Shën Marinës

separator
Price
Scroll down

Manastiri i Shën Marinës

per person

Gjithashtu, është shumë e rëndësishsme që t’i referohemi Manastirit të Shën Marinës që datohet në shekullin e 14-të banesat e të cilit u rindërtuan pas 1990-ës. Gjithmonë më 30 korrik në këtë vend bëhet adhurim nga shumë turistë që vijnë nga vende të ndryshme. Manastiri është i kontaktueshëm jo vetëm me skaf, por edhe me këmbë nga pylli i dëllënjave (Venja). Pyjet Venja, të cilat rrethojnë zonën shtrihen deri në fshatin Tuminec dhe përbëjnë pikë jetësore duke ofruar vlera didaktike dhe ekologjike. Konkretisht, prej rrëshirës së tyre prodhohet temiani.