GO UP

Manastiri i Shën Marinës dhe Pylli me Gjelbërim të Përhershëm me dëllënjat (Venjat) e Tuminecit

separator
Price
Scroll down

Manastiri i Shën Marinës dhe Pylli me Gjelbërim të Përhershëm me dëllënjat (Venjat) e Tuminecit

per person

Manastiri i Shën Marinës dhe Pylli me Gjelbërim të Përhershëm me dëllënjat (Venjat) e Tuminecit, monument biotik që shtrihet nga fshati Tuminec deri në kufirin me Maqedoninë.