GO UP

Valanidhet e Manastirit të Shën Nikolaos (Shulin)

separator
Price
Scroll down

Valanidhet e Manastirit të Shën Nikolaos (Shulin)

per person

Pasi lëmë Pustecin, në një shteg të dorës së dytë me drejtim verior, para se të mbrijë dikush në fshatin Shulin, mund të shkojë në Manastirin e Shën Nikolaos për të parë valanidhe 100 vjeçare me vlera didaktike dhe ekologjike (monumente biotike) që ndodhen 950 metra mbi nivelin e detit.

Accessibility: Akses i limituar, nuk ka platformë për karrige me rrota.