GO UP

Plazhi Rallnik

separator
Price
Scroll down

Plazhi Rallnik

per person

Plazhi i quajtur Rallnik ndodhet 800 metra nga fshati Zaroshke dhe është e njohur për kuzhinën e tij tradicionale si krapi dhe sardelja në saç, por edhe për plazhe të tjera të bukura dhe vende të përshtatshme për ecje dhe hipizëm.