GO UP

Ishulli i Maligradit (monument natyre)

separator
Price
Scroll down

Ishulli i Maligradit (monument natyre)

per person

Ishulli i Maligradit (monument natyre) i njohur gjithashtu si “ishulli i gjarpërinjve”, është një nga atraksionet befasues, që mund të vizitojë dikush pas një udhëtimi 20 minutësh me skaf, duke u nisur nga qendra e Bashkisë ose nga fshati Pustec. Vizitori ka rastin të eci rreth këtij brilanti dhe të shijojë peisazhin e mrekullueshëm, të shohi shumë kafshë të egra, midis të cilëve përmendim pelekanin e Prespës, si edhe të kundrojmë mijëra bimë.