GO UP

Ura e Papait

separator
Price
Scroll down

Ura e Papait

per person

Ura e Papait apo Tzineli ndodhet në rrugën e lidhjes së vendbanimeve Klimataki dhe Agiou Georgiou me urën e Promoritsas dhe zonën e Voios. Bëhet fjalë për një urë të vogël me një hark me gjatësi 12m, gjerësi 3,20m dhe lartësi afërsisht 2,5m, e cila, sipas dëshmive, datohet në fillim të shekullit të 20-të. Një shirit i hollë prej pllakash guri kurorëzon harkun e saj, element që gjendet në urën e Pashait mbi lumin Aliakmona. Një ndërhyrje më e re tek monumenti përbën shtrimi me asfalt i pjesës kaluese të saj.

Accessibility: Akses i limituar, nuk ka platformë për karrige me rrota.